Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مرحومه سبا بابایی، خدا را و خدا هم او را انتخاب کرد، گفت: مرحومه سبا بابایی مراحل متعددی از ایثار را با هجرت از کشور خود، تقدیم جگر گوشه‌اش و ایستادگی و مجاهدت در همه صحنه‌هایی که دین به آن نیاز داشت، پشت سر گذاشت.

 انسیه خزعلی عصر شنبه در آیین وداع با پیکر سبا بابایی (کونیکو یامامورا) مادر ژاپنی شهید «محمد بابایی» که در معراج شهدای تهران با حضور بستگان وی، تیم ملی فدراسیون پاراتیراندازی جانبازان و معلولان و جمعی از مردم شهید پرور برگزار شد، اظهار کرد: مرحومه بابایی با تمام وجود در خط پیشگامی و پیشرانی در مسیر اسلام حرکت کرد و مشوق بسیاری از خانواده شهدا بود، خوشا بحالش که خداوند او را انتخاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری از مادر شهیدی که فرزندانش در دفاع مقدس شهید شده بودند و نگران ناراحتی امام بود، ادامه داد: زنان کارهای دشوار را انجام دادند و دیده نشدند. سربازان گمنامی بودند که با تمام وجودشان از عاطفه، احساس، زندگی و هستی خود با تقدیم شهدا گذشتند؛ چه مادران و چه همسران و فرزندان شهدا که مشکلات بسیاری را تحمل کردند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: مادران شهدا دل خود را کندند و با خدا پیوند زدند و اگر اینها نبودند، حرکت جنگ، دفاع از حرم، امنیت و مرزهای ما حفظ نشده بود. باید قدردان این وجودهای پاک باشیم که یک عمر شهید زندگی کردند.

خزعلی در مورد مادر ژاپنی شهید بابایی خاطرنشان کرد: خداوند راهگشای این مادر شهید بود؛ او پرچمدار صلح و دوستی بود و در امور خیر و مدرسه‌سازی پیشقدم شد. وی سختی‌ها و رنج ها را در زندگی تحمل کرد تا دیگران در آسایش باشند. در این مسیر مرزها، فاصله‌ها و محدودیت‌ها هم معنای خود را از دست  می دهد آن هنگام که روح الهی شده و با ملکوت پیوند می‌خورد.

وی افزود: این افراد، لذت‌هایی را احساس می‌کنند و می‌چشند که مردم مادی مسلک متوجه نمی‌شوند و با تقدیم فرزندان خود در راه خدا چنان اوج می گیرند که شاید این لذت برای سایرین قابل درک نباشد.

آیین تشییع پیکر این مادر شهید روز یکشنبه -۱۲ تیرماه- از ساعت ۱۰ صبح از مقابل مسجد انصار الحسین(ع) در خیابان پنجم نیرو هوایی برگزار می‌شود. سپس پیکر این بانوی ماجده و مؤمنه پس از تشییع، در قطعه ۴۵ بهشت زهرا (ص) به خاک سپرده می‌شود.

سبا بابایی که از چندی قبل به علت ضایعه تنفسی در بیمارستان خاتم الانبیا بستری بود، روز جمعه گذشته دار فانی را وداع گفت. 

«کونیکو یامامورا» پس از ازدواج نام خود را به (سبا بابایی) تغییر داد.

کتاب مهاجر سرزمین آفتاب روایت زندگی سبا بابایی بارها و بارها تجدید چاپ شده است. این کتاب علاوه بر زندگی او، به مسلمان شدن و شهادت فرزنش محمد بابایی نیز می‌پردازد.

«کونیکو یامامورا» (سبا بابایی) به عنوان سرپرست نمادین کاروان ایران در پارالمپیک ۲۰۲۰ راهی مسابقات شده بود.

او تنها مادر شهید دفاع مقدس با اصالت ژاپنی است. فرزند شهیدش جوان ۱۹ ساله‌ای بود که هم در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت‌های زیادی داشت و هم در زمان جنگ تحمیلی با وجود سن کم، راهی جبهه‌ها شد تا از اسلام و ایران دفاع کند که در عملیات والفجر یک، در منطقه فکه به شهادت رسید.


انتهای پیام/



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سبا بابایی مادر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ محمدحسین فولادی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر ۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد