Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کونیکو یامامورا» یا سبا بابایی تنها مادر شهید دفاع مقدس با اصالت ژاپنی است که خانواده ایثارگران و برخی از مردم ایران او را به واسطه کارهای خیرخواهانه و ترویج دین مبین اسلام می شناسند.

مادر شهید محمد بابایی علاوه بر تدریس در مدارس و دانشگاه ها با موزه صلح نیز همکاری می کرد، و هماهنگی‌های لازم را با موزه صلح و سفارت ژاپن برای اعزام جانبازان شیمیایی که نیاز به درمان داشتند، انجام می داد و سالی یکبار به عنوان مترجم همراه جانبازان به ژاپن می‌رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یادبود بمباران شیمیایی هیروشیما به کشور خود می‌رفت، ژاپنی ها نیز به رسم احترام نماینده ایی برای شرکت در مراسم  یادبود بمباران شیمیایی سردشت به ایران اعزام می‌کردند و او هماهنگی های لازم را انجام و به عنوان مترجم به آنها کمک می کرد.

ساخت مدرسه تا فروش اجناس برای کمک به خیریه‌ها

این مادر شهید یک موسسه به نام (ان بی او) برای زن‌ها در ژاپن وجود دارد که از طریق مادر بزرگ من هماهنگی‌های لازم با ۲۰ نفر از زنان انجام می‌شد و آنها پس از تهیه یکسری وسایل نظیر لباس به ایران می‌آمدند و با برپایی بازارچه هایی در تهران و یزد اجناس را به فروش می رساندند و هزینه آن را به کهریزک و موسسات خیریه کمک می کردند.

وی همچنین به همراه همسر خود یک حسینه و یک مدرسه به نام شهید بابایی در یزد تاسیس کرده بودند و برای برپایی مراسمات مذهبی به این شهر سفر می کردند و هر زمان دیگران به کمک مالی نیاز داشتند او با جان و دل به آنها کمک می کرد.

در خصوص این بانوی مومنه با برخی از مردم که در مراسم تشییع وی حضور داشتند به گفت و گو نشستیم که در ادامه از نظر شما نیز می‌گذرد. 

یکی از نیروهای داوطلب موزه صلح و از دوستان سبا در مورد او می‌گوید: با یکدیگر یک سفر به هیروشیما رفتیم، فردی بسیار صبور و همراه بود و اگر کاری از دست او بر می آمد حتما انجام می داد.

زهرا مهدیان افزود: او انسان خستگی ناپذیری بود که هر موقع برای کار به او مراجعه می کردیم محبت خود را از ما دریغ نمی کردند.

معصومه طاهری از دوستان و همکاران فعالیت بین المللی و داخلی نیز در مورد مادر شهید بابایی اذعان داشت: وی انسان فوق العاده مخلص و بسیار مسئولیت پذیر بود، کوچک ترین تا بزرگترین کار را با احساس مسئولیت انجام می داد.

وی یادآور شد: من به او گفتم شما ژاپنی هستین گفت نه ملیت همه ما اسلام است.

طاهری با بیان اینکه سبا برای بچه ها در اجلاس های بین المللی به خوبی صحبت می کرد. گفت: او همیشه دغدغه مند بود و در جهاد تبیینی بسیار تلاشگر و سعی می کرد همه را قانع کند.

دوست و همکار این اسوه صبر و مقاومت توضیح داد: او با اخلاق و تواضع خود او همه و هدایت می کرد و به معنای واقعی یک سفیر بود و رسالت زینی را انجام می داد.

طاهری با بیان اینکه این فرد از یک کشور خارجی یا دین بودایی به اسلام تشرف یافت و مردم را هدایت می کرد، افزود: سبا اینگونه عزتمند به عروج ملکوتی می رود و با توجه به اینکه همه جان و مال خود را در راه اسلام صرف کرده قطعا جایگاه او در بهشت برین است.

معصومه دوست سبا که متولد کره است و او نیز مانند وی پس از ازدواج با همسر ایرانی خود به اسلام تشرف یافت گفت: مهمترین ویژگی او مسلمان شدن و الگو بودن برای دیگران است.

همچنین مربی فرهنگی تیم ملی فدراسیون پاراتیراندازیجانبازان و معلولان مدت مورد سبا گفت: او ورزشکاران را دعوت به ایمان توکل و صبر می کرد. 

زهره حبیبی افزود: این بانو همانند حضرت زینب که از مکه و مدینه به سمت کوفه و کربلا هجرت و با شهادت ٧٢ نفر از عزیزان خود نقش آفرینی کرد و باعث پایداری اسلام شد کار زینبی انجام داد.

رقیه شجایی یکی از قهرمانان تیم ملی فدراسیون پاراتیراندازیجانبازان و معلولان نیز گفت: سعادت داشتم در مسابقات توکیو در کنار خانم بابایی بودم از او می خواستم برای ما دعا کند، وی می گفت به خدا توکل کنید هر چیزی خدا بخواهد همان اتفاق می افتد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران ، شهید ژاپنی ، ژاپن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران شهید ژاپنی ژاپن مادر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر

منافقین تروریست پس از حمله به منزل شهید نوری تاجر و ترور وی منزل مسکونی این شهید را پیش چشمان مادرش به آتش کشیدند. - اخبار رسانه ها -

مروری بر جنایات گروهک تروریستی منافقین؛ ترور یک نوجوان پیش چشمان مادرش و آتش زدن خانه

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شهید سعید نوری تاجر در سال 1342 در خانواده‌ای مذهبی متولد شد.

در روزهای انقلاب این شهید در صحنه‌های مبارزه با رژیم شاه با حضور در راهپیمایی‌ها، حمل پلاکاردها و توزیع اعلامیه‌ها مشارکتی فعال شد.

شهید نوری تاجر پس از پیروزی انقلاب علاوه بر فعالیت در سنگر مدرسه و زمینه های هنری و فرهنگی و تبلیغاتی به جهاد سازندگی پیوست و به اتفاق جمعی دیگر از جهادگران عازم روستاهای محروم کردستان شد.

وی پس از آغاز جنگ تحمیلی به همراه جمعی از جهادگران به منظور سمپاشی و ضد عفونی کردن محیط جبهه عازم مناطق عملیاتی شد.

این شهید گرچه از لحاظ جسمی در وضعیتی مناسب به سر می‌برد ، اما آنچنان در اشتیاق انجام وظیفه فعال بود که عاقبت در اثر گرمای سوزان بیابان های دشت ذهاب و قصرشیرین با تنی رنجور و تب شدید به وسیله همرزمانش به تهران بازگردانیده شد.

وی پس از بهبودی و گذراندن دوره نقاهت به آرزوی شهادت به جبهه بازگشت.

شهید نوری تاجر گرچه به عنوان شاگرد ممتاز در امتحانات گزینش دانشکده تربیت معلم قبول شده بود اما جبهه را به دانشکده ترجیح داد و به عنوان عضوی از بسیج گاهی به پاسداری از حوالی بیت امام خمینی (ره) مشغول می‌شد.

روز شهادت

حوالی اذان مغرب در روز بیست و دوم تیر 1361، نزدیک افطار دو نفر از تروریست‌های منافق به منزل آن‌ها می‌روند، سعید در کنار مادرش بر سر سفره افطار در انتظار نوای اذان نشسته بود، زنگ به صدا در آمد و سعید از جا بلند شد و درب را باز کرد و در همان لحظه اول با مشاهده تروریست‌ها به ماهیت آن‌ها و نقشه شومی که در سر داشتند، پی برد و درب را به روی آن‌ها بست.

در این لحظه یکی از تروریست‌ها از فرصت استفاده کرده و پایش را جلوی درب گذاشت و چند تیر به سوی سعید شلیک کرد، سعید با تمام قوا درب را نگه داشت اما به دلیل جراحات وارده و درد و خونریزی با پیکری خون آلود بر زمین افتاد، سپس تروریست‌ها به درون خانه هجوم آورند و پس از بازرسی منزل، خانه را به آتش کشیدند.

مادر سعید سراسیمه پیکر پاک فرزند مجروح را در آغوش کشید و سر وی را بر بالین خود گذاشت، منافقین در همین حال گلوله‌ای به گلوی این شهید شلیک کردند و در حالی که خانه در شعله‌های آتش می سوخت، از صحنه فرار کردند.

روایت روزنامه اطلاعات از این جنایت

دو موتور سوار زنگ می‌زنند و سعید نوری پاسدار بسیجی 19 ساله‌ای که دیری نیست از جبهه آمده است علیرغم همه دقت‌های امنیتی که همواره بدان معتقد بود و مراعات می‌کرد اینبار با اندکی غفلت در را کمی باز می‌کند.

منافقین لوله اسلحه را از شکاف در به داخل آورده و سعید را به رگبار می‌بندند. سعید روزه دار بود و با خون خود افطار کرد. آن سو‌تر مادر مقاوم او بود که همراه کودک یک ساله اش تازه بر سر سفره افطار نشسته بود و منتظر سعید بود و دیگر هیچ کس در خانه نبود. در نیمه باز، صدای شلیک نیز همچنان بلند، شیشه‌ها شکسته، بچه یک ساله با شدت تمام فریاد زنان و پیکر خونین و رشید سعید فرو افتاده بر خاک و چه غریب و چه قهرمان و چه مظلوم. طنین اذان هنوز در فضاست و هوا رو به تاریکی است و سفره افطار همچنان گسترده و منافق تروریست اتاق‌ها و کمد‌ها را می‌چرخد که بقیه کجایند؟ غریبانه‌تر از این چگونه ممکن است؟ خانه را به آتش می‌کشند و در آخرین لحظات مغز سعید را با تیر خلاص می‌کوبند و می‌گریزند و این فاجعه پیش چشمان مادری رخ می‌دهد که پیکر پر خون فرزندش را در آغوش کشیده است و آن‌ها با قساوت یک جلاد خود فروخته مسخ شده حتی همین صحنه را نیز می‌بینند و بازهم از سعید نمی‌گذرند و تیری دیگر به او شلیک می‌کنند.

منبع:‌ میزان

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • مطهری امام
  • (عکس) قالیباف و رقیب‌اش شکار دوربین عکاسان شدند
  • شایعه داغ در اصفهان؛ «محمد» نام جدید ژوزه مورایس؟
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • سکانس‌هایی از فیلم های پاور
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است